Åh kyrkas 75 års-kalas

Föreningen Åh stiftsgårds vänner informationsbord den 21 juni 2015. Foto: Carina Etander Rimborg
Föreningen Åh stiftsgårds vänner informationsbord den 21 juni 2015. Foto: Carina Etander Rimborg

I dag har Åh kyrka firat sitt 75-årskalas! Det skedde med festgudstjänst, mingel, poängpromenad, tal och tårtkalas!

Och givetvis var Föreningen Åh stiftsgårds vänner på plats och informerade om föreningen.

Vi fick flera nya medlemmar (vi har ju som mål att få 300 medlemmar under det här året, sprid gärna informationen vidare. Här hittar du alla uppgifter du kan behöva). Och alla fick information om föreningen.

Gunilla och Lydia tar hand om poängpromenaden 21 juni 2015. Foto: Carina Etander Rimborg
Gunilla och Lydia tar hand om poängpromenaden 21 juni 2015. Foto: Carina Etander Rimborg

Vänföreningen hade ordnat en poängpromenad som Gunilla och Lydia från styrelsen satt samman. Förstapris var givetvis ett års gratis medlemskap i vänföreningen.

Det var en fin dag, solen sken och det kändes som om kyrkan blev ordentligt firad. Och att vi nu ser fram emot nya 75 år tillsammans.

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!