Eva-Lena Åkesson till minne

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”来 Vẫr älskade Eva-Lena Akesson 31 mars 1943 har stillhet insomnat tron frälsare Ljungskile 28 mars 2022 Tomas Asa Petra Malin Elin Emanuel Jag har hört oT en stad ovan molnen. Ovan jordiska dimhöljda länder. Jag har hört dess solljusa stränder. Och en găng tänk en gàng jag där. Välkommen pả tacksägelse och minnesstund Hemgärden Ljungskile den 4.00. OSA till 073-5829815 senast den2 29/4”

Eva-Lena Åkesson som under många år varit en hängiven, trofast och skicklig kraft på Åh avled den 28 mars 2022 strax före sin 79-årsdag. Vi är många som mött hennes omsorg och insatser för att stiftsgården kunnat möta gäster med en god och trivsam miljö. Hennes omsorger har också nått flera flyktingar, något som fått fina omnämnanden i det bifogade reportaget.
Åh Stiftsgårds Vänner framför sitt tack och sin respekt för en livsgärning som betytt mycket för Åh, och har sänt en gåva till Strokefonden.
En minnesstund anordnas den 1 maj i Hemgården i Ljungskile.
För att vara med så gör anmälan senast 29/4 till 073 – 582 98 15

Nedan är länk till reportage om Eva-Lenas engagemang bland flyktingar. Texten är tidigare publicerad i tidskriften Korsväg (nr 4 2021).
https://www.svenskakyrkan.se/goteborgsstift/att-gora-skillnad