Gör Åh känt i hela Bohuslän – Ljungskiledagen 2023

Ljungskiledagen har anordnats sedan 2003 och kommit att bli en familjefest som 2019 och 2022 samlade över 7000 besökare, där många verksamheter och företag i Ljungskilebygden är representerade.

Föregående år var Åh på plats representerat med Erik Stenberg-Roos, något som gav mersmak och i år så förstärker vi med 3 “ambassadörer” från Åh Stiftsgårds vänner: Kerstin och Michael Ekdahl samt Anders Henoch. Ljungskiledagen 2023 pågår i Ljungskile centrum under lördagen den 17 juni mellan 10 och 15.

Vi finns vid ett stånd med tak där vi delar ut information om Åh, försöker se trevliga ut och svara på frågor. Erik kommer att försvara Åh:s färger genom att delta i motionsloppet som går av stapeln klockan 13.

Kom gärna förbi och säg “hej”, och säg “heja” när Erik springer, och genom att finnas i närheten av vår plats så visar du att Åh är viktigt och intressant.

1 thought on “Gör Åh känt i hela Bohuslän – Ljungskiledagen 2023

Comments are closed.