Boka in 8 mars – då blir det Åhtervändardag!

Den 8 mars  2020 blir det åhtervändardag på Åh stiftsgård (tidigare har det varit ett annat datum annonserat, men nu är det 8 mars som gäller.)

Dagen börjar med en härlig gudstjänst kl 11 i Åh kyrka, fylld med gospelmusik. Efter kyrklunch (som du beställer själv) börjar Åhtervändardagen.

Gäst under dagen är blir Daniel Petrén som bland annat kommer att sjunga visor från sin senaste EP. Daniel har varit ledare på Åh stiftsgård i flera omgångar och har mycket erfarenhet av läger på gården.

Givetvis kommer Åh stiftsgårds vänner också att hålla sitt årsmöte under eftermiddagen.

Kl 15 räknar vi med att Åhtervändardagen är klar – då kan den som vill fortsätta samvaron. Passa på att ordna en egen åhtersamling med dina kompisar.

Det kommer mer information och handlingar till årsmötet. Men boka in dagen – boka lunch efter gudstjänsten och kom! Sprid gärna informationen vidare!

Och du – glöm inte att gå med i föreningen Åh stiftsgårds vänner!

Här kan du lyssna på Daniel när han sjunger.>>

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!