HURRA – Vi ses väl på söndag?

På söndag är det stor festdag på Åh stiftsgård. För då firas Bengt Pleijel  90-årsdag med en festhögmässa kl 15:00 i Åh kyrka.

Efter gudstjänsten så är det ett enkelt kyrkkaffe som Åh och Oas-rörelsen står för.

Givetvis kommer vi i Åh stiftsgårds vänner att vara där. Har du inte redan förnyat ditt medlemsskap för 2017 så går det bra att göra via swish eller via bankgiro – http://ahvanner.se/medlem/

Vi i styrelsen planerar att stötta Åhs läger “Tredje steget” och “Midsommarlägret” under 2017. Med fler medlemmar kan vårt stöd bli ännu större och fler ungdomar kan få komma till Åh stiftsgård.

Bengt 90 år 2017

 

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!