Vänner för livet!

“Vilken vän vi har i Jesus…” (Ps 48 i Svenska psalmboken) är en psalm som jag kommer att tänka på efter jag träffat en fd konfirmand på Åh stiftsgård.

Personen var där och hälsade på sitt barn som nu gick och läste på Åh. Personen berättade för mig att de var ett gäng med fyra pojkar som lärde känna varandra på Åh när de gick och läste där på 80-talet. Och de håller fortfarande kontakt – varje vecka!

Det ni! Man får inte bara en vän i Jesus – man får också vänner för livet på Åh stiftsgård!

Föreningen Åh stiftsgårds vänner vill göra det möjligt för många barn och ungdomar att komma till Åh stiftsgård på långa eller korta läger. Vi vill se till att gården förblir den andliga och kreativa miljö, där natur, bad och miljö bidrar till påfyllnad och tillväxt!

Det är inte alltid lätt. Problem löser sig inte bara för att man kommer till Åh. Man blir inte automatiskt frälst eller blir evigt lycklig för att man kommer till Åh. Men där finns en ro, där finns en miljö och där finns väl inbedd mark som kan så ett frö i ditt hjärta. Och när man vågar komma dit och öppna sig så vågar man se Jesusvännen och kanske andra vänner – för livet!

Har du inte gått med i föreningen Åh stiftsgårds vänner så passa på att göra det nu – här hittar du all information du behöver.>>

Åh kyrka. Foto Carina Etander Rimborg
Åh kyrka. Foto Carina Etander Rimborg

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!