Har du gamla foton på Åh stiftsgård?

Jag blev kontaktad av en förläggare

som håller på att skriva en bok om Bengt Pleijel och hans gärning på Åh stiftsgård.

Men de saknar bra bilder på Åh stiftsgård under åren. Inga bilder på Bengt – för detta finns. Men på Åh och verksamheterna. Är det någon av Åh vänner som sitter på några bilder som ni kan dela med er av?

Hör i så fall av er till Anna Ehde MalmbergGAudete förlag. http://www.gaudete.se/

Gammalt vykort över Åh stiftsgård.
Gammalt vykort över Åh stiftsgård.

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!