Fel kontakt

Det kom ett meddelande till Åhs facebook-sida. Det var en ung person som blivit utsatt för ett elakt spratt. Personen i fråga hade själv aldrig varit på Åh, men någon hade skrivit personens telefonnummer i ett (eller möjligen flera) rum på Åh. Så nu får personen påringningar från besökare.

Dels är det tråkigt för den här personen. Dels är det väldigt tråkigt att vissa besökare inte respekterar Åhs möbler och inventarier.

Personalen på Åh stiftsgård har gjort sitt bästa för att radera och ta bort allt klotter. Men det behövs hjälp.

Ett av boendena på Åh stiftsgård. Foto Åh stiftsgårds webbsida.
Ett av boendena på Åh stiftsgård. Foto Åh stiftsgårds webbsida.

Har du en förmiddag över? Vill du hjälpa till och se över rummen så att det inte står klotter i rummen? Eller kanske hjälpa till med något annat av de sakerna som Åh stiftsgård behöver hjälp med?

Den 12 april skrev jag här på bloggen om “To-do-list”>>

Det finns stora och små saker som gården behöver hjälp med och de har bett Åhs vänner att hjälpa till. Är det kanske DU som är den som kan bidra med dina färdigheter? Hör av dig till receptionen.

Vi vill att alla ska få en bra kontakt med Åh – inte en dålig på grund av klotter. Hjälp gården rensa och städa!

/Carina

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!