Såklart vi var där!

Bengt Pleijel och Carina Etander Rimborg vid gudstjänsten 29 januari 2017.

I dag fyller Bengt Pleijel 90 år. Det firades i söndags på en festhögmässa i Åh kyrka där Fadern firades. Bengt Plejiel höll en härlig och lång predikan över altartavlan och Fadern. En riktig Bengt-predikan med underfundigheter och vändningar.

Kyrkan var full av folk och där fanns många bekanta ansikten som har flera decenniers erfarenhet av att vara på Åh och läger och fira gudstjänst där.

Det var fint att få dela den här gudstjänsten med alla. Och jag hann hälsa på Bengt innan gudstjänsten och önska grattis på födelsedagen.

Och jag passade på att dela ut visitkort om Åh stiftsgårds vänner och berätta om föreningen för dem jag träffade. Sprid gärna ordet om vår förening vidare!

/Carina Etander Rimborg

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!