Kan du ta ett piano?

Det kom en förfrågan med följande upprop till oss i Åh vänner:

Hej!
Jag heter Frida och är musiker på Åh.
Jag håller på att köpa in nya pianon till gården då de vi har nu är i dåligt skick och har haft sina bästa dagar.

Jag skulle behöva hjälp av Åhs vänner att hämta pianon och bära de till rätt lokaler! Det finns många pianon som bortskänkes mot att man hämtar de så jag åker runt och provspelar några nu i helgen och ser om de är något att ha.

Finns det möjlighet att Åhs vänner kan hjälpa till att hämta och bära in? Vi får låna lastbilen från Åh, men vi har inte personal som kan hjälpa till med detta.

Ha det fint!

Hälsningar
Frida Johansson
0737 62 46 35

Så har du möjlighet att hjälpa Frida så hör av dig till henne eller till expeditionen. Och du… Glöm inte årsmötet den 17 april!

Pippi Långstrump. Bild  Ingrid Vang Nyman. Illustration till pjäsen Pippi kommer till stan, Malmö.
Pippi Långstrump. Bild Ingrid Vang Nyman. Illustration till pjäsen Pippi kommer till stan, Malmö.

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!