Vill du hjälpa till?

Nu är våren kommen – och det finns massor att göra på Åh stiftsgård. Kratta, klippa, städa, feja, greja, putsa, måla och plocka.

Det finns uppgifter för alla som vill komma och hjälpa till. Om du har en dag eller ett par timmar över och vill göra en insats med din tid på Åh stiftsgård så tag kontakt med expeditionen på telefon 0522-250 56. Det finns alltid något du kan hjälpa till med!

Dessutom skulle Åh behöva lite hjälp med att flytta ett par pianon. Känner du dig stark i anden såväl som i kroppen? Hör i så fall av dig till info@ahstiftsgard.se – all hjälp vi kan få är till stor nytta!

Blommor utanför Åh stiftsgårds entre. Foto: Carina Etander Rimborg
Blommor utanför Åh stiftsgårds entre. Foto: Carina Etander Rimborg

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!