Styrelsen planerade Åhtervändardag

I söndags träffades styrelsen för Åh stiftsgårds vänner. Dagens tema på söndagen var “livet källa”. Det var inte svårt att den undersköna söndagen förstå och njuta av “livets källa” i gudstjänst och natur på Åh stiftsgård. Efter en stärkande kyrklunch tog sedan sammanträdet vid, där styrelsen pratade och planerade bland annat inför kommande Åhtervändardag den 24 mars.

Mer information kommer, men vi kan avslöja redan nu att Carl och Lena Sjögren, med långt engagemang för Åh, kommer.

Upplägget blir liknande förra året där vi startar med gudstjänst, de som vill beställer kyrklunch eller kyrkfika. Därefter vidtar program, och efter fika avslutas dagen med årsmötet för Åh-vännernas förening.

Passa på att ta kontakt med dina kamrater – kanske ska ni ta chansen  att ha en egen åhterträff? Ta den här dagen eller den här helgen som en bra anledning till att träffas igen!

Vi återkommer med mer information så fort pusselbitarna faller på plats. Alltså 24 mars 2019! Save the date!

/Carina Etander Rimborg
styrelseledamot Åh vänner

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!