Kan du bidra med en dator?

Det kom en efterlysning till Åh kyrka. Musiker Frida Johansson skriver:

—————————

Hej kära vänner!

Jag är på jakt efter en dator till kyrkan då den befintliga är väldigt ostöldbegärlig men också väldigt besvärlig att använda under gudstjänsten. Jag ser att behovet av att få en ny dator är stort och att kyrkbesökarna skulle bli väldigt glada för en uppfräschning där.

Björkekärrs församling hjälper oss med ett nytt visningsprogram samt delar med sig av nytt material så vi kan förnya musik mm. Det är vi glada för!

Jag slänger därför ut några trådar om att gården behöver en ny och ser om det kanske ligger någon i ett förråd i någon av församlingarna runtomkring. Det behöver inte vara en toppendator, men gärna en lite större än den befintliga och någon med ett operativsystem som är relativt nytt.

Hör/ser ni något så hojta gärna! 🙂

Hälsningar
Frida Johansson
Musiker, Åh stiftsgård


Sitter du med en dator som du skulle kunna tänka dig att skänka till Åh stiftsgårds kyrka? Eller bidra med pengar så de kan köpa in en?

Hör av dig till Frida Johansson via Åh stiftsgård info@ahstiftsgard.se

/Carina Etander Rimborg
sekreterare Åh stiftsgårds vänner.

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!