Andersveckan – Arbetsveckan

Nu har Åh stiftsgård bokat in två veckor där alla som vill bidra med arbetskraft kan anmäla sig. Så klart att vi Åhvänner, som har möjlighet, tar chansen att få göra en insats för Åh – eller hur? Anmäl dig via Åhs webbsida. Och sprid gärna informationen vidare.

Så här står det på webbsidan:

Andersveckan/arbetsveckan

Nu har vi bokat in två veckor i några av våra fina hus för ANDERSVECKAN (VECKORNA) 2018.

Vill och kan du hjälpa till är du varmt välkommen till Åh från söndagen den 12 augusti och två veckor framåt. Vi är tacksamma för att du vill göra en insats för Åh’s framtid och hjälpa oss att hålla fint på gården. Vi kommer att göra vårt bästa för att ni ska få en så bra vistelse som möjligt och som vanligt är det Herr Ivarsson som är chefen.

Dessa veckor har vi tänkt att hinna med en massa bra saker, så det blir målning, trädgårdsarbete mm  som kommer att finnas på schemat.

Så ett glatt gäng med arbetslust efterlyses!

Anmäler dig gör du i formuläret nedan och där anger du även om du har någon matallergi som köket behöver veta om samt vem du delar rum med! Det finns alltså möjlighet att komma hit under två veckor i år. Antal dagar du kan medverka meddelar du i bokningsformuläret. Så skynda att boka så att det finns plats för dig som vill göra skillnad och en insats för Åh. Har du frågor är du naturligvis välkomen att ringa oss på 0522 25056 innan du bokar.

Som vanligt är det arbetspass varje dag ca 6 timmar, sedan får man naturligtvis jobba mer om man vill.

Anmälan vill vi ha så snart som möjligt, dock senast v 30 så att vi kan planera. Vi kommer att skickar ut bekräftelse med lite bra information under v 30!! Så vill du vara säker på en plats hör av dig så snart som möjligt.

Varmt välkomna!

https://ahstiftsgard.se/andersveckan/

Utsikt över Åh kyrka. Foto: Carina Etander Rimborg

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!