Konfirmand 2017

Det gäller att vara ute i god tid. Och redan nu kan man anmäla sig till nästa års konfirmationsläger på Åh stiftsgård.

Det finns två släkter – Göran-släkten och LiseLotte-släkten.

Senast den 15 maj 2016 ska man anmäla sig. Du hittar alla uppgifter om lägertider, kostnader på denna sidan, där man också kan anmäla sig: http://www.ungah.se/

Att vara konfirmand på Åh stiftsgård har fått betyda mycket för många. Vi hoppas givetvis att kommande konfirmander ska få samma fina upplevelse och att du, din familj och alla före detta konfirmander vill vara med i Åh stiftsgårds vänner – för att stötta verksamheten på Åh och subventionera ungdomars läger på Åh.

Här ser du hur du blir medlem. http://ahvanner.se/medlem/

Göransläktens ledare 2016. Foto Carina Etander Rimborg
Göransläktens ledare 2016. Foto Carina Etander Rimborg

About Carina Etander Rimborg

Jag är förtroendevald i Göteborgs kyrkliga samfällighet och kyrkomötet. Till vardags är jag informatör. Min man och mina barn har gått och läst på Åh och själv har jag varit här på flera läger som betytt mycket för mig. Jag vill med min yrkeskunskap och mitt engagemang bidra till Åh stiftsgård!